Groepen

Groepsarrangementen vanaf 10 personen

Groepsmenu à la carte;

U kunt op de avond zelf kiezen uit 6 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en onze dessertkaart.

Groepsmenu All-in € 35,50 p.p;

U kunt op de avond zelf kiezen uit 6 voorgerechten en 5 hoofdgerechten. Als dessert serveren we een Grand dessert. Dit all-in menu is inclusief alle drankjes ( pils van de tap, frisdranken en huiswijnen, tot slot een kopje koffie of thee)

U kunt dit All-inmenu uitbreiden met ons borrelarrangement à €7,50 p.p. per uur. We serveren onbeperkt pils van de tap, frisdranken en huiswijn. Ook serveren wij een warm bittergarnituur ( 2 stuks p.p.p.u. )

Wij kunnen uiteraard ook speciaal voor uw groep een menu samenstellen met uw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op voor een menu op maat.

 


Groepenkaart à la carte


 Voorgerechten € 5,50

- Vegetarische tomatensoep met basilicum en crème fraîche (V)

- Franse uiensoep met kaascrouton


Voorgerecht € 7,50

- Pomodori-carpaccio met gemarineerde geitenkaasbonbons en geroosterde paprika

- Huisgerookte forel met toast en gezouten boter en knoflook-limoenmayonaise

- Provencaalse vissoep met croutons, rouillen en Gruyère


Voorgerecht € 9,50

- Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, groene pesto en zonnebloempitten

 

 Hoofdgerechten € 14,50

- Zomerse groentesalade met limoncello- yoghurtdressing en gegrilde zalmfilet

- Saté Jonghe Graef, spies van kipfilet met satésaus en pittige boontjes

- Lasagne van paprika, paksoi en oude kaas met tomaten-oreganosaus

- Wijdemeren runderburger met gebakken bacon, gegrilde ui, kaas en bbg-saus, geserveerd op een Turks broodje


Hoofdgerecht € 17,50

- Spareribs of hotribs met cocktail- en knoflooksaus

Hoofdgerecht € 19,50

Spareribs of hotribs 'onbeperkt' met cocktail- en knoflooksaus


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, frites en mayonaise

 

Nagerechten € 6,50

- B.L.T (Best lopende toetjes), karamelijs met karamelsaus en nootjes

- Dame Blanche, vanille-ijs met warme chocoladesaus

- Aardbeien met vanille-ijs en slagroom

- Crème brûlée

- Bosvruchtensmoothie


Groepenkaart All-in € 35,50

Voorgerechten

- Vegetarische tomatensoep met basilicum en crème fraîche

- Franse uiensoep met kaascrouton

- Pomodori-carpaccio met gemarineerde geitenkaasbonbons en geroosterde paprika

- Huisgerookte forel met toast en gezouten boter en knoflook-limoenmayonaise

- Provencaalse vissoep met croutons, rouillen en Gruyère

- Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, groene pesto en zonnebloempitten

 

Hoofdgerechten

- Saté Jonghe Graef, spies van kipfilet met satésaus en pittige boontjes

- Lasagne van parika, paksoi en oude kaas met tomaten-oreganosaus

- Wijdemeren runderburger met gebakken bacon, gegrilde ui, kaas en bbg-saus, geserveerd op een Turks broodje

Zomerse groentesalade met limoncello- yoghurtdressing en gegrilde zalmfilet

- Spareribs of hotribs met cocktail- en knoflooksaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, frites en mayonaise

Nagerecht

-Grand dessert, een selectie van nagerechten


Zomerspecialiteiten

- Maaltijdcarpaccio €15,50

- Rundercarpaccio, dubbele portie, met Parmezaanse kaas, groene pesto en zonnebloempitten            

- Maaltijdsalades €12,50

- Gefrituurde brie met slade van rucola, spinazie en waterlers met gebakken paddenstoelen, sinaasappel, appel en pestodressing

- Salade van gegrilde kip met romanasla, Parmezaanse kaas, croutons, uitgebakken spek, ansjovis en knoflookmayonaise   

- Maaltijdsalade €14,50

- Zomerse groentesalade met limoncello- yoghurtdressing en keuze uit; gegrilde zalmfilet of gebakken reepjes eendenborst

[meer]

Onze gratis nieuwsbrief

OK