Groepen

Groepsarrangementen vanaf 10 personen

Groepsmenu à la carte;

U kunt op de avond zelf kiezen uit 6 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en onze dessertkaart.

Groepsmenu All-in € 35,50 p.p;

U kunt op de avond zelf kiezen uit 6 voorgerechten en 5 hoofdgerechten. Als dessert serveren we een Grand dessert. Dit all-in menu is inclusief alle drankjes ( pils van de tap, frisdranken en huiswijnen, tot slot een kopje koffie of thee)

U kunt dit All-inmenu uitbreiden met ons borrelarrangement à €7,50 p.p. per uur. We serveren onbeperkt pils van de tap, frisdranken en huiswijn. Ook serveren wij een warm bittergarnituur ( 2 stuks p.p.p.u. )

Wij kunnen uiteraard ook speciaal voor uw groep een menu samenstellen met uw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op voor een menu op maat.

 


Groepenkaart à la carte


 Voorgerechten € 5,50

- Vegetarische tomatensoep met basilicum en crème fraîche (V)

- Franse uiensoep met kaascrouton


Voorgerecht € 7,50

- Pomodori-carpaccio met gemarineerde geitenkaasbonbons en geroosterde paprika

- Huisgerookte forel met toast en gezouten boter en knoflook-limoenmayonaise

- Provencaalse vissoep met croutons, rouillen en Gruyère


Voorgerecht € 9,50

- Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, groene pesto en zonnebloempitten

 

 Hoofdgerechten € 13,50

- Saté Jonghe Graef, spies van kipfilet met satésaus en pittige boontjes

- Portobello, gevuld met paddenstoelenrisotto en mozzarella met gepofte pompoen en madera-portsiroop

- Wijdemeren runderburger met gebakken bacon, gegrilde ui, kaas en bbg-saus, geserveerd op een Turks broodje


Hoofdgerechten € 16,50

- Brochette van zalm en gamba`s met kreeftensaus

- Spareribs of hotribs 'onbeperkt' met cocktail- en knoflooksaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, frites en mayonaise

 

Nagerechten € 6,50

- B.L.T (Best lopende toetjes), karamelijs met karamelsaus en nootjes

- Dame Blanche, vanille-ijs met warme chocoladesaus

- Chocolade-kersentaart met warme kersen en vanille-ijs

- Crème karamel van la Chouffe

- Tarte tatin van peer met hazelnootpraliné-ijs


Groepenkaart All-in € 35,50

Voorgerechten

- Vegetarische tomatensoep met basilicum en crème fraîche

- Franse uiensoep met kaascrouton

- Pomodori-carpaccio met gemarineerde geitenkaasbonbons en geroosterde paprika

- Huisgerookte forel met toast en gezouten boter en knoflook-limoenmayonaise

- Provencaalse vissoep met croutons, rouillen en Gruyère

- Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, groene pesto en zonnebloempitten

 

Hoofdgerechten

- Saté Jonghe Graef, spies van kipfilet met satésaus en pittige boontjes

- Portobello, gevuld met paddenstoelenrisotto en mozzarella met gepofte pompoen en madera-portsiroop

- Wijdemeren runderburger met gebakken bacon, gegrilde ui, kaas en bbg-saus, geserveerd op een Turks broodje

- Brochette van zalm en gamba`s met kreeftensaus

- Spareribs of hotribs 'onbeperkt' met cocktail- en knoflooksaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, frites en mayonaise

Nagerecht

-Grand dessert, een selectie van nagerechten


Lekker voor doordeweek!

Driegangenmenu van maandag tot en met donderdag voor € 19,50                           

[meer]

Onze gratis nieuwsbrief

OK