Groepen

Groepsarrangementen vanaf 10 personen

Groepsmenu à la carte;

U kunt op de avond zelf kiezen uit 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en onze dessertkaart.

Groepsmenu All-in € 35,50 p.p;

U kunt op de avond zelf kiezen uit 5 voorgerechten en 5 hoofdgerechten. Als dessert serveren we een Grand dessert. Dit all-in menu is inclusief alle drankjes ( pils van de tap, frisdranken en huiswijnen, tot slot een kopje koffie of thee)

U kunt dit All-inmenu uitbreiden met ons borrelarrangement à €7,50 p.p. per uur. We serveren onbeperkt pils van de tap, frisdranken en huiswijn. Ook serveren wij een warm bittergarnituur ( 2 stuks p.p.p.u. )

Wij kunnen uiteraard ook speciaal voor uw groep een menu samenstellen met uw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op voor een menu op maat.

 


Groepenkaart à la carte


 Voorgerecht € 5,50

- Franse uiensoep met kaascrouton

Voorgerechten € 7,50

- Salade van Noorse garnalen, appel, sjalotjes en rode biet met yoghurtmayonaise

- Geitenkaasbonbons met boeren wokgroente en kaasbiscuit (V)

Voorgerechten € 9,50

- Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, groene pesto en zonnebloempitten

- Witlofsalade met gekonfijte stukjes eend en hert met stoofperendressing

 

Hoofdgerechten € 14,50

- Vegetarische rösti met gerilde courgette, aubergine en zongedroogde tomaat met mousse van roomkaas, knolselderij en    walnoot

Hoofdgerechten € 17,50

- Kogelbiefstuk (200 gram) met keuze uit; pepersaus, rodewijnsaus of kruidenboter

- Jonghe Graef- burger (250 gram) met gebakken bacon, gegrilde ui, kaas en bbq-saus, geserveerd op een Turks broodje

- In citroen en saffraan gemarineerde zalmfilet van de gril met salade van biet en courgette met kruidenvinaigrette

Hoofdgerechten € 19,50

- Spareribs of Hotribs (onbeperkt) met cocktail- en knoflooksaus

 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, frites en mayonaise

 Nagerechten € 6,50

- B.L.T (Best lopende toetjes), karamelijs met karamelsaus en nootjes

- Dame Blanche, vanille-ijs met warme chocoladesaus

- Combinatie van chocolademousse, brownie en chocoladeroomijs

- Pruimencrumble (warm) met yoghurtijs

- Aardbeien sgroppino, aardbeiensorbet-ijs met een vleugje wodka en Prosecco

 

Groepenkaart All-in € 35,50

 Voorgerechten

- Franse uiensoep met kaascrouton

- Geitenkaasbonbons met boeren wokgroente en kaasbiscuit (V)

- Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, groene pesto en zonnebloempitten

- Salade van Noorse garnalen, appel, sjalotjes en rode biet met yoghurtmayonaise

- Witlofsalade met gekonfijte stukjes eend en hert met stoofperendressing

 

  Hoofdgerechten

- Vegetarische rösti met gerilde courgette, aubergine en zongedroogde tomaat met mousse van roomkaas, knolselderij en    walnoot

- Kogelbiefstuk (200 gram) met keuze uit; pepersaus, rodewijnsaus of kruidenboter

- Jonghe Graef- burger (250 gram) met gebakken bacon, gegrilde ui, kaas en bbq-saus, geserveerd op een Turks broodje

- In citroen en saffraan gemarineerde zalmfilet van de gril met salade van biet en courgette met kruidenvinaigrette

- Spareribs of Hotribs (650 gram) met cocktail- en knoflooksaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, frites en mayonaise

Nagerecht

-Grand dessert, een selectie van nagerechten