Hoofdgerechten

 

De Jonghe Graef van Buuren serveert Noord Amerikaans Black Angus Beef!

 

Onze steaks;


Rib-eye

300 gr € 21,50

350 gr € 23,50

Entrecote;

250 gr € 19,50

Kogelbiefstuk;

200 gr € 16,50

250 gr € 19,50

 

Maak uw keuze uit; chimichurri (traditionele Argentijnse steaksaus) pepersaus, rodewijnsaus of kruidenboter.

 

 

Hoofdgerecht € 13,50

- Halve Barnevelder boerderijkip van de gril met huisgemaakte appelcompote

Hoofdgerechten € 14,50

- Lasagne met paksoi, paprika en oude kaas met tomaten-oreganosaus  (V)

- Saté Jonghe Graef, spies van kipfilet met satésaus en pittige boontjes

- Wijdemeren runderburger met gebakken bacon, gegrilde ui, kaas en bbq-saus, geserveerd op een Turks broodje

 

Hoofdgerechten € 17,50

- Visspecialitiet, dagelijks vers bereid, we vertellen het u persoonlijk

- Spareribs of Hotribs met cocktail- en knoflooksaus

- Gepelde gamba's uit de wok met seizoens groente en tomatensaus


Hoofdgerecht € 19,50

- Spareribs of Hotribs, onbeperkt, met cocktail- en knoflooksaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, frites en mayonaise


(V)= Vegetarisch


Bijgerechten € 2,50

- Roseval-aardappeltjes uit de oven

- Huisgemaakte appelcompote

- Gewokte seizoensgroente

                                   

 

 

                                                   

 

 


Zomerspecialiteiten

- Maaltijdcarpaccio €15,50

- Rundercarpaccio, dubbele portie, met Parmezaanse kaas, groene pesto en zonnebloempitten            

- Maaltijdsalades €12,50

- Gefrituurde brie met slade van rucola, spinazie en waterlers met gebakken paddenstoelen, sinaasappel, appel en pestodressing

- Salade van gegrilde kip met romanasla, Parmezaanse kaas, croutons, uitgebakken spek, ansjovis en knoflookmayonaise   

- Maaltijdsalade €14,50

- Zomerse groentesalade met limoncello- yoghurtdressing en keuze uit; gegrilde zalmfilet of gebakken reepjes eendenborst

[meer]

Onze gratis nieuwsbrief

OK