Hoofdgerechten

 

De Jonghe Graef van Buuren serveert Noord Amerikaans Black Angus Beef!

 

Onze steaks;


Rib-eye

250 gr € 19,50

350 gr € 23,50

Entrecote;

250 gr € 19,50

350 gr € 23,50

Kogelbiefstuk;

200 gr € 16,50

250 gr € 19,50

 

Maak uw keuze uit; chimichurri (traditionele Argentijnse steaksaus) pepersaus, rodewijnsaus of kruidenboter.

 

 

Hoofdgerecht € 12,50

- Halve Barnevelder boerderijkip van de gril met huisgemaakte appelcompote

Hoofdgerechten € 13,50

- Portobello gevuld met paddenstoelenrisotto en mozzarella met gepofte pompoen en madera-portsiroop  (V)

- Saté Jonghe Graef, spies van kipfilet met satésaus en pittige boontjes

- Wijdemeren runderburger met gebakken bacon, gegrilde ui, kaas en bbq-saus, geserveerd op een Turks broodje

 

Hoofdgerechten € 16,50

- Visspecialitiet, dagelijks vers bereid, we vertellen het u persoonlijk

- Brochette van zalm en gamba`s met kreeftensaus

- Spareribs of hotribs 'onbeperkt' met cocktail- en knoflooksaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, frites en mayonaise


(V)= Vegetarisch


Bijgerechten € 2,50

- Gepofte aardappel met bieslookcrème fraîche

- Huisgemaakte appelcompote

- Ratatouille, gestoofde Provencaalse groenten

                                   

 

 

                                                   

 

 


Lekker voor doordeweek!

Driegangenmenu van maandag tot en met donderdag voor € 19,50                           

[meer]

Onze gratis nieuwsbrief

OK