Voorgerechten

Voorgerechten € 5,50

- Vegetarische tomatensoep met basilicum en crème fraîche  (V)

- Franse uiensoep met kaascrouton

 

Voorgerechten € 7,50

- Provencaalse vissoep met croutons, rouille en Gruyère (als hoofdgerecht €13,50)

- Nachos, gegeratineerd met kaas, met huisgemaakte avocadodip en crème fraîche (V)

- Huisgerookte forel met toast, gezouten boter en knoflook-limoenmayonaise

- Pomodori- carpaccio met gemarineerde geitenkaasbonbons en geroosterde parika (V)

- Salade van gegrilde kip met romanasla, Parmezaanse kaas, croutons, uitgebakken spek, ansjovis en knoflookmayonaise           (als hoofdgerecht € 12,50)

Voorgerechten € 9,50

- Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, groene pesto en zonnebloempitten

- Terrine van gemarineerde zalm, bieslookroomkaas en mosterdhangop

- Bitterballen van ossenworst met Amsterdams zuur en piccalilly

- Jonghe Graef`s borrelplateau, wisselende gerechtjes, lekker om te delen

-Salade van de kade, verse aardappelsalade, gemarineerde zalm, rivierkreeftjes en antiboise van courgette, wortel, venkel en   paprika (als hoofdgerecht € 13,50)

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers afgebakken landbrood en aïoli

 (V) = Vegetarisch


 


                      




 

 


Lekker voor doordeweek!

Driegangenmenu van maandag tot en met donderdag voor € 19,50                           

[meer]

Onze gratis nieuwsbrief

OK