Voorgerechten

Voorgerechten € 5,50

- Vegetarische tomatensoep met basilicum en crème fraîche  (V)

- Franse uiensoep met kaascrouton

 

Voorgerechten € 7,50

- Provencaalse vissoep met croutons, rouille en Gruyère

- Nachos, gegeratineerd met kaas, met huisgemaakte avocadodip en crème fraîche (V)

- Huisgerookte forel met toast, gezouten boter en knoflook-limoenmayonaise

- Pomodori- carpaccio met gemarineerde geitenkaasbonbons en geroosterde parika (V)

- Salade van gegrilde kip met romanasla, Parmezaanse kaas, croutons, uitgebakken spek, ansjovis en knoflookmayonaise           (als hoofdgerecht € 12,50)

Voorgerechten € 9,50

- Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, groene pesto en zonnebloempitten

- Bitterballen van ossenworst met Amsterdams zuur en piccalilly

- Jonghe Graef`s borrelplateau, wisselende gerechtjes, lekker om te delen

In bietensap en five spices gemarineerde rauwe zalm met crème fraîche, gefrituurde kappertjes en gekonfijte vijg

 

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers afgebakken landbrood en aïoli

 (V) = Vegetarisch


 


                      




 

 


Zomerspecialiteiten

- Maaltijdcarpaccio €15,50

- Rundercarpaccio, dubbele portie, met Parmezaanse kaas, groene pesto en zonnebloempitten            

- Maaltijdsalades €12,50

- Gefrituurde brie met slade van rucola, spinazie en waterlers met gebakken paddenstoelen, sinaasappel, appel en pestodressing

- Salade van gegrilde kip met romanasla, Parmezaanse kaas, croutons, uitgebakken spek, ansjovis en knoflookmayonaise   

- Maaltijdsalade €14,50

- Zomerse groentesalade met limoncello- yoghurtdressing en keuze uit; gegrilde zalmfilet of gebakken reepjes eendenborst

[meer]

Onze gratis nieuwsbrief

OK